O nama

Blockx doo je drušvo sa ograničenom odgovornošću, registrovano je kod Agencije za privredne registre pod brojem 78301/2005 sa sedištem u Bačkom Petrovcu, Ciglanska bb. PIB 101270565 a matični broj je 0845226

Blockx doo je osnovano 25.01.2002 godine. Osnivač je belgijska firma NV Louis Blockx iz Arendonka, koja se preko 90 godina bavi proizvodnjom i prodajom kako 50 kilogramskih tako i džambo vreća i lider je u ovoj vrsti proizvodnje i prodaje u Evropi.

Blockx doo se bavi doradnim poslom za Osnivača – proizvodnja big bag-ova, ali i proizvodnjom i prodajom proizvoda i usluga iz osnovne delatnosti - PP tračica, tkanine i džambo vreća – na domaćem tržištu.


Zapošljavamo vešte, odgovorne i stručne radnike, koji svojim zalaganjem i radom ispunjavaju zahteve najzahtevnijih kupaca prvenstveno iz prehrambene i farmaceutske industrije iz cele Evrope. Naša lokacija u potpunosti odgovara zahtevima tržišta. U mogućnosti smo da brzo i lako odreagujem na zahteve tržišta. Kvalitetom i promptnošću možemo zadovoljiti i najzahtevnije kupce.

U Blockx doo je 31.12.2012 bilo zaposleno 106 zaposlenih, prosečne starosti 36 godina, od čega je 58 žena. Od ukupnog broja zaposlenih 6-toro ima VSS, 4-tvoro je sa VŠS, sa SSS ima 32 zaposlenih. Ostali imaju polukvalifikaciju ili osnovnu školu.

Činjenicu da se Blockx doo bavi proizvodnjom koja još nije usvojena u Srbiji i da se svetski trend pakovanja roba u džambo vreća čini nas prvim i jedinstvenim proizvođačem i omogućava nam da se energično probijamo na tržišta Srbije i Evrope.
Read more for Ladbrokes the UK bookmakerLadbrokes UK - full information
BIGTheme - Free Templates